Over ons

Hooymans.com bedrijf Het in Kerkdriel gelegen Hooymans Electrotechniek B.V. heeft in de afgelopen 28 jaar een goede reputatie opgebouwd op het gebied van electro installaties voor industrie, utiliteit en particulier. Tevens zijn wij thuis op schepen en luxe jachten variërend in lengtes van 12 meter tot 115 meter.

Wij kunnen de installaties “turn key opleveren of indien gewenst alleen de engineering/ontwerp fase uitvoeren waardoor de installaties door eigen personeel uitgevoerd kunnen worden.
Uiteraard bouwen wij de installaties onder de klasse / keur die is voorgeschreven, bijvoorbeeld Lloyd’s CE, RINA en ABS.

Met behulp van specialistische ontwerpsoftware zijn we in staat snel en flexibel maatwerk te leveren. Dit Cad programma voorziet de ontwerpen direct van gedetailleerde indelingen, klemmenstroken, stuklijsten aansluitlijsten e.d. waardoor onze efficiëntie gewaarborgd kan worden.

Dit alles wordt gedaan door een team van enthousiaste monteurs welke ruime ervaring hebben. Hooymans B.V. is ook een erkend leerbedrijf waardoor we in staat zijn onze eigen monteurs op te leiden. Onze mensen staan garant voor een correcte inbouw van uw installaties en het oplossen van eventuele storingen (ook van installaties die niet door ons zijn geïnstalleerd.).

Verder zijn wij een officiële dealer van Mastervolt, Whisper generatoren, KVH satelliet systemen & Raymarine navigatie apparatuur en volgen hiervoor alle noodzakelijke trainingen. Tevens hebben wij in 2011 het ISO9001 certificaat behaald waardoor we de kwaliteit van onze werkzaamheden kunnen garanderen.

Heeft u interesse in één van onze diensten of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.