Vooruitstrevend in scheepsinstallaties.

Hooymans Electrical Engineering heeft al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties voor verschillende sectoren zoals maritiem, industrie, en utiliteit.

Elektrotechnisch vakmanschap

Alle mogelijkheden binnen de elektro.

Hooymans B.V. is al dertig jaar de leidende elektrotechnisch totaalinstallateur en systemintegrator. Wij zijn actief in de maritieme- en industriële sector. Alles aan of op een project waar elektriciteit of elektrotechniek bij komt kijken zijn wij in gespecialiseerd.

Wij stappen aan boord van het project vanaf moment nul. Wij gaan met de klant en opdrachtgever om tafel om alle wensen en eisen te bespreken. Vervolgens zullen onze engineers dit uitwerken tot een concept waarna onze vakspecialisten alle systemen zullen installeren en inbedrijfstellen. 

Onze missie is om voor elk project willen een innovatieve en duurzame installatie neerzetten. Of dit nou is aan de hand van nieuwere apparatuur of slimme schakelingen tussen generatoren, motoren en batterijpakketten. De installaties van Hooymans worden ontworpen zodanig dat de systemen jarenlang betrouwbaar mee kunnen en, indien gewenst, van afstand kunnen worden geüpdatet. Niets is te gek voor ons.

Onze ervaren projectmanagers op locatie zorgen er altijd voor dat wij nauw betrokken zijn bij de bouw. Hierdoor kunnen wij ons goed integreren op elke denkbare bouwlocatie en zijn wij ontzettend flexibel in onze werkzaamheden en kort in communicatie.  Dit is voor ons makkelijk, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Tijdens de proefvaarten van een jacht of schip, zullen wij altijd aan boord zijn. Hooymans heeft kapiteins en elektriciens met groot vaarbewijs A in dienst. Dit houdt in dat wij mogen varen voor professionele vaart, en pleziervaart vanaf 20 meter tot elke lengte. Wij zullen tijdens elke proefvaart aanwezig zijn en indien gewenst, elk project op elke locatie in de wereld in bedrijfstellen.

Een aantal punten die wij doen en kunnen integreren zijn:

·         Engineering
·         Aansluitwerk
·         Project management/coördinatie (elektrowerkzaamheden)
·         Panelenbouw
·         Nautische apparatuur
·         Navigatietechniek
·         Datanetwerken
·         Communicatietechniek
·         Satelliet techniek
·         Alarminstallatie
·         Entertainment systemen
·         En alle overig denkbare elektrotechnische- informatiesystemen
·         Testvaarten en opleveringen op elke locatie ter wereld (elektrowerkzaamheden)

Als system integrator kunnen wij al deze systemen aan elkaar koppelen. Wij verzorgen de totale engineering, de coördinatie en de uitvoering. Daarvoor hebben wij alle disciplines in huis. Door onze platte moderne bedrijfsstructuur zijn wij in staat om makkelijk om te gaan met plotselinge
veranderingen en kunnen wij aan alle mogelijke wensen voldoen. Onze projecten voldoen aan de strengste keur- en klant eisen en varen de hele wereld rond. Voor meer referenties zie onze andere pagina’s. Heeft u interesse in één van onze diensten of heeft u vragen? Neem helemaal vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Wil je even vrijblijvend sparren over je project of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.

Bel ons

0418-664066

Stuur een e-mail

info@hooymans.com