System integration.

Hooymans Electrical Engineering is system integrator. Dit houdt in dat wij alle mogelijke elektrotechnische- en informatiesystemen met elkaar kunnen laten praten. In de cloud of op locatie.

Procesautomatisering

Automatisering in systemen.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheden om hun gehele productielijn of systeem inzichtelijk te krijgen. Op een dashboard, fysiek of online, wordt de actuele status van een jacht, of productielijn inzichtelijk. Is er ergens een stilstand of staat er ergens water in de bilge? Afhankelijk van de wensen kunnen wij er weer voor zorgen dat er automatisch een andere productielijn wordt ingeschakeld of dat er een bilgepomp aangaat.

Dashboarding in de cloud

24/7 Actuele status.

Hooymans koppelt alle systemen en sensoren naar een (fysiek) dashboard. Dit kan op een bedieningskast zijn, maar ook online en in de cloud. Hierdoor kan de actuele status, online, overal in de wereld of op het dashboard worden ingezien.

 

Remote control

Service en onderhoud.

Is er een software update nodig of moet er remote, ad hoc, een aanpassing worden gedaan? Ook dit is mogelijk. Wij bouwen onze systemen zodanig op dat de source code “open” blijft, in tegenstelling tot vele andere partijen die deze afschermen. Hierdoor kunnen wij 24/7 eventuele fouten verhelpen.