Elektrotechniek in de Industrië.

Hooymans Electrical Engineering is totaal installateur. Van vertaling van de klantwens naar daadwerkelijke installatie en inbedrijfstelling. Alle opties zijn met Hooymans mogelijk.

Procesautomatisering

Automatisering en schakelwerk.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheden om hun gehele productielijn of systeem inzichtelijk te krijgen. Op een dashboard, fysiek of online, wordt de actuele status van een jacht, of productielijn inzichtelijk. Is er ergens een stilstand of staat er ergens water in de bilge? Afhankelijk van de wensen kunnen wij er weer voor zorgen dat er automatisch een andere productielijn wordt ingeschakeld of dat er een bilgepomp aangaat.

Alle uitbestedingen

Het totale elektrowerk.

Heeft u nog hulp nodig bij het specificeren van uw wensen. Dan kunnen wij daarbij ondersteunen. Wij leveren de elektrotechnische tekeningen en berekeningen waarna we dit vervolgens aansluiten. 
Weet u al wel precies wat u wilt? Ook dan is het mogelijk voor ons om alleen het installatie- en aansluitwerk te doen. 

Bouw, installatie en inbedrijfstelling

Elektrokasten en machinelijnen.

Op basis van de klantwens bouwen wij de elektrokasten en schakelkasten. Wij sluiten machineparken en apparatuur aan op de stroomvoorziening die aanwezig is. Dit kan op het net zijn, maar ook op generatoren of batterijen.  

Contact opnemen

Wil je even vrijblijvend sparren over je project of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.

Bel ons

0418-664066

Stuur een e-mail

info@hooymans.com