Elektrotechniek Den Bosch - Installateur - Electro

Op zoek naar een specialist in elektrotechniek in Den Bosch? Hooymans Electro B.V. is de deskundige partner waar u naar zoekt. Heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektro installaties voor verschillende sectoren: industrie, particulier en utiliteit. Hooymans kan verschillende rollen aannemen afhankelijk van uw wensen: van elektromonteur en het ’turn key’ opleveren van projecten tot een adviserende rol.

Onze diensten:

Industrie: Hooymans B.V. kan ten behoeve van de industrie complete installaties ‘turn key’ uitvoeren

Particulieren: Voor particulieren biedt Hooymans Electro alles op het gebied van elektrotechniek niet alleen in, maar ook voor rond uw woning. Van nieuwbouw, verbouw tot renovatie

Beveiligingsinstallaties: Het installeren van een beveiligingsinstallatie is een goede basis om uw pand te beveiligen

NEN 3140 Keuringen: Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen

Scheepsvaart: Hooymans B.V. is elektrotechnisch totaalinstallateur voor de scheeps- en jachtbouw

Producten.

Naast de bovengenoemde diensten biedt Hooymans een breed scala aan producten aan. Hieronder vindt u een overzicht van de door ons aangeboden producten.

Startkabels zijn in onze webshop verkrijgbaar. Voor overige producten bent u van harte welkom in onze winkel in Kerkdriel vlak bij Den Bosch.

Over Hooymans Electrotechniek

Het in Kerkdriel gelegen Hooymans Electrotechniek B.V. heeft in de afgelopen 20 jaar een goede reputatie opgebouwd op het gebied van electro installaties voor industrie, utiliteit en particulier. Tevens zijn wij thuis op schepen en luxe jachten variërend in lengtes van 12 meter tot 115 meter.

Met behulp van specifieke ontwerpsoftware E-plan zijn we in staat snel en flexibel maatwerk te leveren. Dit Cad programma voorziet de ontwerpen direct van gedetailleerde indelingen, klemmenstroken, stuklijsten aansluitlijsten e.d. waardoor er zeer efficiënt gewerkt kan worden.

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen

Wil je even vrijblijvend sparren over je project of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.

Bel ons

0418-664066

Stuur een e-mail

info@hooymans.com