Vooruitstrevend in electrotechniek.

Binnen de elektrotechnische sector zijn wij binnen verschillende gebieden actief. Deze pagina geeft per sector een uitgebreidere toelichting.

Maritieme Sector

Elektrotechniek voor scheepsvaart.

In de maritieme sector houden wij ons bezig met het ontwerpen en instaleren van elektrotechnische installaties op plezierjachten evenals op proffesionele vaart. Afhankelijk van de klant, plaatselijke wet- en regelgeving en eisen vanuit de keurinstanties ontwerpen wij een plan van aanpak waarna vervolgens de installatie en inwerkingstelling worden gerealiseerd.

Industrie & Overheid

Elektrotechniek voor overheid & industrie.

Bij Hooymans houden wij van een uitdaging. Onze projecten zijn altijd uniek. Door onze projecten Turn-Key uit te voeren kunnen wij aan alle gestelde wensen en eisen voldoen. Hier maakt het voor ons niet uit of dit de Nederlandse overheid of de United Stated Coastguard is. Door onze certificeringen zijn wij bekwaam om alle mogelijke soorten projecten uit te voeren in welke industrie dan ook. Hierdoor hebben al onze opdrachtgevers altijd vertrouwen in Hooymans gehad. 

Refits

Refits en (preventief) onderhoud.

Naast nieuwbouw en industrie houden wij ons ook bezig met Refits en onderhoud van schepen. Zo vervangen, herstellen, vernieuwen en/of controleren wij de elektrotechnische installaties van schepen op basis van de klantwens. Door nieuwere apparatuur en installaties te verzorgen wordt de levenscyclus van een schip worden verlengd. In samenspel met preventief onderhoudt kan de klant duurzamer en goedkoper functioneren.

Panelenbouw

Elektrotechniek voor panelenbouw.

Bij Hooymans bouwen wij ook panelen. Op basis van tekeningen die zijn uitgewerkt door onze engineers of op basis van aangeleverde tekeningen. Wanneer de wensen en (technische)eisen bekend zijn starten wij met de bouw. Wanneer deze nog niet gespecificeerd zijn kunnen wij ook ondersteunen bij de specificering. 

NEN3140 Keuringen

Keuringen voor elektrotechniek.

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit.

Contact opnemen

Wil je even vrijblijvend sparren over je project of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.

Bel ons

0418-664066

Stuur een e-mail

info@hooymans.com