Elektrotechniek Kerkdriel - Installateur - Electro

Op zoek naar een specialist in elektrotechniek in Kerkdriel? Hooymans Electro B.V. is de deskundige partner waar u naar zoekt. Heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektro installaties voor verschillende sectoren: industrie, particulier en utiliteit. Hooymans kan verschillende rollen aannemen afhankelijk van uw wensen: van elektromonteur en het ‘turn key’ opleveren van projecten tot een adviserende rol. Hooymans B.V. is uw partner in elektrotechnische diensten in Kerkdriel en omgeving.

Onze diensten vanuit Kerkdriel.

Industrie: Hooymans B.V. kan ten behoeve van de industrie complete installaties ‘turn key’ uitvoeren

Particulieren: Voor particulieren biedt Hooymans Electro alles op het gebied van elektrotechniek niet alleen in, maar ook voor rond uw woning. Van nieuwbouw, verbouw tot renovatie

Beveiligingsinstallaties: Het installeren van een beveiligingsinstallatie is een goede basis om uw pand te beveiligen

NEN 3140 Keuringen: Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen

Scheepsvaart: Hooymans B.V. is elektrotechnisch totaalinstallateur voor de scheeps- en jachtbouw

Interesse in Elektrotechniek Kerkdriel?

Heeft u interesse omtrent onze diensten in elektrotechniek Kerkdriel? We zijn gevestigd aan de Steigerboom nabij het centrum van Kerkdriel. Neem vrijblijvend contact op. Naast het uitvoeren van elektro diensten heeft Hooymans ook een webwinkel met producten verwant aan elektrotechniek.
 

Contact opnemen

Wil je even vrijblijvend sparren over je project of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.

Bel ons

0418-664066

Stuur een e-mail

info@hooymans.com