terug naar overzicht

Aanschaf groot formaat plotter

Hooymans Electro heeft geïnvesteerd in een groot formaat plotter waardoor we in staat zijn nog gedetailleerde tekeningen bij onze projecten bij te voegen .

Wij bieden deze diensten van deze professionele plotter ook aan aan onze collega ondernemers en particulieren welke een grote afdruk nodig hebben voor een scherpe prijs.
Kenmerken  Canon imagePROGRAF iPF8300


Afdrukken van hoge kwaliteit tot 44 inch (110 cm breed tot 500 cm lang)
Nieuw LUCIA EX-pigmentinktsysteem met 12 kleuren
Ontworpen voor het maken van afdrukken, drukproeven en ontwerpen, en voor reclame- en verkooptoepassingen
Vaste schijf van 80 GB

Belangrijkste voordelen
De iPF8300 maakt de reputatie van Canon op het gebied van grote afdrukken waar, met supersnelle afdrukken van een uitstekende kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en uitzonderlijke veelzijdigheid voor de grafische sector. 

Verbluffende afdrukken en drukproeven
De iPF8300 maakt gebruik van het vernieuwende LUCIA EX-pigmentinktsysteem van Canon met 12 kleuren, en voldoet hiermee aan de wensen van zowel specialistische fotografische toepassingen als productie- en drukproefomgevingen. Dit LUCIA EX-pigmentinktsysteem is gekoppeld aan een verbeterde beeldverwerkingstechnologie om afdrukken met een ongekend kleurbereik, vloeiende gradaties, minder bronzing en hoge krasbestendigheid te leveren.

Het systeem biedt tevens een verbeterde reproductie van zwartafbeeldingen, weergave van gradaties in donkere vlakken en de uitzonderlijke afdrukkwaliteit die nodig is voor fotoafdruktoepassingen.

Dankzij de verbeterde nauwkeurigheid van tekst en lijnen, en de buitengewone kleurhomogeniteit op een pagina kan de printer tevens uitstekend worden ingezet voor het maken van drukproeven.