Panelenbouw.

Hooymans heeft alle kennis en kunde in huis om panelen voor alle soorten projecten en sectoren te bouwen. Lees hieronder meer over ons!

Elektrokasten

Panelenbouw

Panelenbouw is de techniek van het assembleren, bedraden en testen van elektrische panelen om elektrische stroom in verschillende toepassingen te regelen en te verdelen. Deze panelen kunnen bedieningspanelen, verdeelkasten, schakelkasten en andere soorten panelen zijn. Hooymans kan deze verschillende soorten panelen die in de industrie worden gebruikt, zoals bedieningspanelen, schakelpanelen, distributiepanelen, PLC-panelen en bedieningspanelen produceren. Wij kunnen hier zelf een (technisch) ontwerp voor maken, maar ook kunnen wij de kasten geheel op basis van geleverde tekeningen uitwerken. Panelen waar wij voor kunnen produceren zijn industrieën zoals energie, productie, automatisering, voeding en drank, farmaceutica en nog veel meer.

Smart Industry

Slim schakelen.

Hooymans is system integrator. Dit houdt in dat onze experts verschillende systemen slim met elkaar kunnen koppelen. Wij kunnen PLC’s, schakelaars, sensoren, elektrokasten en alle andere denkbare elektronische componenten aan elkaar koppelen en laten “praten”. Hierdoor kan bijvoorbeeld een productielijn, jacht of schip op afstand gemonitord worden en in theorie, zelf nadenken. Onze maritieme projecten kunnen bijvoorbeeld op de elektrokasten zelf worden gemonitord, maar ook op de dashboards in de stuurhut, waar alle pomp-, deur- en tanksensoren bij elkaar komen in een paneel. Hierdoor wordt het voor de operator gelijk duidelijk wat de actuele status van het hele systeem is.  

Service

Locaties

Wij bouwen de panelen op onze locatie in Kerkdriel of in Waalwijk. Op onze maritieme projecten instaleren wij de panelen aan boord en sluiten wij deze vervolgens aan. Wij proberen onze elektrokasten zoveel mogelijk op een van onze locaties te bouwen. Mocht een andere voorkeur betrekken is het voor ons ook mogelijk om de kasten bijvoorbeeld aan boord of op locatie te bouwen. In bedrijfstelling of service nodig of is er een vraag? Dan staan wij wereldwijd klaar om te helpen. 

Contact opnemen

Wil je even vrijblijvend sparren over je project of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.

Bel ons

0418-664066

Stuur een e-mail

info@hooymans.com