Elektrotechniek Maasdriel.

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van elektrotechniek in de regio Maasdriel? Dan ben u bij Hooymans Electro B.V. aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektro installaties voor verschillende sectoren zoals industrieel, particulier en utiliteit. Hooymans is niet beperkt tot één specialiteit maar kan verschillende rollen aannemen, afhankelijk van de wensen van de klant. Wij kunnen namelijk fungeren als elektromonteur, of als partij die projecten ‘turn key’ oplevert. Ook als u enkel op zoek bent naar advies kunt u dit bij Hooymans verkrijgen.

Onze diensten.

Industrie: Hooymans B.V. kan ten behoeve van de industrie complete installaties ‘turn key’ uitvoeren

Particulieren: Voor particulieren biedt Hooymans Electro alles op het gebied van elektrotechniek niet alleen in, maar ook voor rond uw woning. Van nieuwbouw, verbouw tot renovatie

Beveiligingsinstallaties: Het installeren van een beveiligingsinstallatie is een goede basis om uw pand te beveiligen

NEN 3140 Keuringen: Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen

Scheepsvaart: Hooymans B.V. is elektrotechnisch totaalinstallateur voor de scheeps- en jachtbouw

Producten.

Naast de bovengenoemde diensten biedt Hooymans een breed scala aan producten aan. Hieronder vindt u een overzicht van de door ons aangeboden producten.

Startkabels zijn in onze webshop verkrijgbaar. Voor overige producten bent u van harte welkom in onze winkel in Kerkdriel vlak bij Den Bosch.

Camerabeveiliging

U wilt u natuurlijk veilig voelen in uw bedrijf, huis, boot of waar dan ook. Met camerabeveiliging bent u beschermd mocht er zich iets ongewenst voordoen in uw omgeving. Een pand zonder beveiliging is een makkelijk doelwit voor ongenodigde gasten. Hooymans BV verzorgt graag de installatie, het onderhoud en het programmeren van uw bewakingscamerasysteem. Met onze beveiliging kunt u op ieder moment vanaf uw pc, tablet of telefoon live beelden van uw bewakingscamera’s bekijken.

Interesse?

Schroom niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over ons aanbod. Wij staan u graag te woord!

Contact opnemen

Wil je even vrijblijvend sparren over je project of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.

Bel ons

0418-664066

Stuur een e-mail

info@hooymans.com