Elektrotechniek Maasdriel

Elektrotechniek Maasdriel

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van elektrotechniek in de regio Maasdriel? Dan ben u bij Hooymans Electro B.V. aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van elektro installaties voor verschillende sectoren zoals industrieel, particulier en utiliteit. Hooymans is niet beperkt tot één specialiteit maar kan verschillende rollen aannemen, afhankelijk van de wensen van de klant. Wij kunnen namelijk fungeren als elektromonteur, of als partij die projecten ‘turn key’ oplevert. Ook als u enkel op zoek bent naar advies kunt u dit bij Hooymans verkrijgen.

Onze diensten:


Industrie: Hooymans B.V. kan ten behoeve van de industrie complete installaties ‘turn key’ uitvoeren.

Particulieren: Voor particulieren biedt Hooymans Electro alles op het gebied van elektrotechniek niet alleen in, maar ook voor rond uw woning. Van nieuwbouw, verbouw tot renovatie.

Beveiligingsinstallaties: Het installeren van een beveiligingsinstallatie is een goede basis om uw pand te beveiligen.

NEN 3140 Keuringen: Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen.

Scheepsvaart: Hooymans B.V. is elektrotechnisch totaalinstallateur voor de scheeps- en jachtbouw.

Webwinkel elektrotechniek

Ook fungeert deze website als een webshop. Met een uitgebreid assortiment aan accuklemmen, hoofschakelaar-zekeringen, kabels, kabelogen, acculaders en omvormers en NEN 3140 Keuringen vindt u vast en zeker wat u zoekt.

Camerabeveiliging

U wilt u natuurlijk veilig voelen in uw bedrijf, huis, boot of waar dan ook. Met camerabeveiliging bent u beschermd mocht er zich iets ongewenst voordoen in uw omgeving. Een pand zonder beveiliging is een makkelijk doelwit voor ongenodigde gasten. Hooymans BV verzorgt graag de installatie, het onderhoud en het programmeren van uw bewakingscamerasysteem. Met onze beveiliging kunt u op ieder moment vanaf uw pc, tablet of telefoon live beelden van uw bewakingscamera’s bekijken.

Interesse?

Schroom niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over ons aanbod. Wij staan u graag te woord!
Contact


hooymans bv