Diensten
Bezoek onze winkel
Steigerboom 7b
5331 KA Kerkdriel
The Netherlands

Tel 0418-664066
Fax 0418-664099
Mail info@hooymans.com

De Specialist in Beveiligingsinstallaties

Op het gebied van beveiligingsinstallaties kunnen wij u op meerdere vlakken van dienst zijn: advisering, installatie en verkoop. Hooymans heeft door zijn jarenlange ervaring veel kennis op het gebied van veiligheid. Elke situatie is verschillend en vraagt om een andere aanpak en veiligheidsproducten. Op basis van uw situatie maken wij een risicoanalyse en stellen een beveiligingsplan voor. In overleg met uw wensen en onze expertise komen we tot de benodigde maatregelen.

Enkele voorbeelden van de type beveiligingsinstallaties die wij voor u kunnen realiseren:
  • Alarm Sensors
  • Sirenes
  • Flitsers
  • Alarm Systeem Centrales
  • Draadloze alarm besturing
Naast bovenstaande veiligheidsproducten kunnen wij ook meer voor u realiseren. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Hooymans levert hierin maatwerk installaties voor zowel particulieren, bedrijven, industrie en utiliteit. Daarnaast staan wij altijd garant voor een snelle service bij eventuele storingen en leveren constante onderhoud om u een constant gevoel van veiligheid te geven. Een van de meest vooraanstaande merken die wij gebruiken bij het realiseren van uw gevoel van veiligheid is Powermax.

Heeft u interesse in één van onze diensten of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.