Maatwerk in elektrotechniek.

Met ruim dertig jaar kennis en ervaring is Hooymans elektrotechniek een vooraanstaand totaal installateur binnen de scheepsvaart en industrie. Met projecten variërend van custom-build jachten en binnenvaartschepen tot aan industriële installaties en panelenbouw is Hooymans ontzettend ervaren in de maritieme- en industriesector. Lees hier meer over ons.

Onze diensten.

Onze dagelijkse werkzaamheden beslaan verschillende sectoren. Onderstaand staat verduidelijkt waar Hooymans zich mee bezig houdt.

Hooymans Elektro dé specialist.

Bij Hooymans houden wij van een uitdaging. Onze projecten zijn altijd uniek. Door onze projecten Turn-Key uit te voeren kunnen wij aan alle gestelde wensen en eisen voldoen. Trots laten wij dus ook een aantal projecten van ons zien waar een prachtig resultaat is opgeleverd.

Elektronisch Totaalinstallateur.

Hooymans Electrical Engineering heeft alle kennis en kunde in huis om de vertaalslag van concept naar werkelijkheid te maken. Van projectmanagement tot engineering en installatie. Wij stemmen af wat de wensen en eisen zijn en bedenken verschillende mogelijkheden waarna wij de daadwerkelijke productie zullen starten.

Tevreden klanten.

In ruim drie decennia hebben wij de kans gehad om met veel verschillende opdrachtgevers te werken. In samenwerking met onze opdrachtgevers hebben wij altijd een geweldig einresultaat neer gezet!

Previous slide
Next slide

Elektrisch varen.

Geen enkele project is voor ons te gek. Zelfs niet volledig elektrisch varen. Trots hebben wij onder Nederlandse passagier wet- en regelgeving tien projecten mogen opleveren die niet meer uit het iconisch Amsterdamse stadsbeeld weg te denken zijn.  

Innovatie.

Wij proberen altijd de nieuwste en meest duurzame en innovatieve technologieën te vinden en toe te passen. Dit wordt ook beloond! Zo is een een van onze projecten bekroond met “best design and innovation award”. Het elektrotechnische systeem aan boord is hier net wat anders dan een conventioneel jacht.