Kabel

Professionele kabels online bestellen doet u bij Hooymans. In assortiment vindt u kabels voor verschillende toepassingen variërend van YMVK kabels tot Twinflex en van startkabels tot voedingskabels en installatiekabels. Onze kabels, geselecteerd op kwaliteit, zijn beschikbaar in de maten van 10mm tot 95mm.

Welke kabel heb ik nodig?

Afgeschermde kabel: Als elektromagnetische invloeden de transmissieprestaties kan beïnvloeden is dit type kabel geschikt.
Montagesnoer: Bedraden van toestellen, schakelkasten, groepenkasten of andere dingen waar een wendbare draad vereist is.
Neopreenkabel: Rubberen flexibele kabel die geschikt is voor de aansluiting van verplaatsbare installaties of toestellen voor zowel binnen als buiten.
PUR kabel: Een zeer slijtvaste kabel die zowel hittebestendig als chemisch bestendig is. Ideaal voor apparaten waarmee veel hitte vrijkomt (zoals soldeerapparaten) of apparaten die veel verplaatst worden.
PVC kabel: Een zachte, soepele kabel die geschikt is voor normale, droge omstandigheden. Solide en voordelig.
Twinflex kabel: 2-aderige kabel gemaakt van PVC die vaak gebruikt wordt voor het aansluiten voor boordaccu’s of zonnepanelen.
YMvK installatiekabels: Een kabel met een metalen afscherming, wat ze geschikt maakt voor particulier en industrieel gebruik. Dit type kabel wordt vooral gebruikt voor vaste aanleg en bovengrondse installaties.

Kunnen wij u helpen?
Heeft u een speciale wens voor uw kabels of staat uw kabel er niet bij? Wij maken uw kabel naar uw wensen en adviseren u in de keuze voor de kabels. Wij hebben veel expertise op dit gebied en kunnen u passend advies geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of voor advies. Wij helpen u graag!
Afgeschermde kabel Afgeschermde kabel
Montagesnoer Montagesnoer
Neopreenkabel Neopreenkabel
PUR kabel PUR kabel
PVC voedingskabel geel PVC voedingskabel geel
PVC voedingskabel grijs PVC voedingskabel grijs
Start - Accukabel Start - Accukabel
Twinflex Twinflex
YMvK installatiekabel YMvK installatiekabel